Er is geen onderwerp zo uitgebreid beschreven is als de liefde.  Maar wat leren we er van?  Is liefde voldoende om een levenslange gelukkige relatie met je partner te hebben, of is er meer voor nodig? We hebben de boeken voor je gelezen en geven onze visie. 

In bijna elke film zit een romantische scene. En soms zijn hele fims gewijd aan het verhaal van een relatie. In ons blog over dit soort fims willen wij dieper ingaan wat er achter deze relaties speelt. En als je verder vragen hebt hoe sommige van deze situaties herkenbaar zijn in je eigen situatie, staan de relatiespecialisten Joke en Henk Torreman altijd voor u klaar.
Stuur een bericht of bel gerust.

In kranten en tijdschriften, op TV en via de radio worden we haast overdonderd door programma's, artikelen, meningen en opinies over relateren. Sommigen zijn goed en constructief, veel is amateuristisch en zelfs naïef. Wij nemen er een aantal onder de loep en geven onze mening.

De jaren lange ervaring uit onze praktijk geeft veel herkenbare verhalen en situaties. Wat ging er mis? En hoe kwam het goed? En vooral wat moest er gebeuren. Natuurlijk zijn alle namen veranderd. De lessen die er uit getrokken worden, blijven waardevol voor iedereen.